Nationale Hypotheek Garantie

De Nationale Hypotheek Garantie is een vangnet voor (aanstaande) woningeigenaren. De overheid heeft de NHG vastgesteld op € 290.000.
NHG is een garantie van de Stichting Waarborgfonds Eigen Woningen (WEW) waardoor de geldverstrekker zeker is dat de lening wordt terugbetaald. In situaties waardoor het aflossen van de hypotheek tijdelijk geheel of gedeeltelijk niet meer mogelijk is komt de koper in aanmerking komt voor een Woonlastenfaciliteit waarmee hij in staat wordt gesteld een moeilijke periode te overbruggen, zodat hij in zijn woning kan blijven wonen.

Hierdoor kan het rentevoordeel oplopen tot wel 0,5%! De belangrijkste voorwaarde is dat de totale kosten - met inbegrip van notariskosten, afsluitprovisie, eventuele verbouwingskosten en overige kosten - maximaal € 290.000 bedragen.

Als uw leven anders loopt dan verwacht
Wat gebeurt er bijvoorbeeld wanneer u werkloos of arbeidsongeschikt raakt of wanneer uw relatie onverhoopt wordt beëindigd? Een forse terugval van het inkomen is in dergelijke gevallen niet uit te sluiten en kan zelfs leiden tot gedwongen verkoop van uw woning. Gelukkig kunt u de financiële gevolgen van dergelijke omstandigheden beperken met de NHG. Naast de zekerheid krijgt u met NHG ook nog eens een korting op de hypotheekrente. Veilig en voordelig, dat is NHG! Lees er meer over op www.nhg.nl of neem contact met de makelaar.

Wonen in het centrum van Sassenheim

Beleef de dynamiek van het centrum van Sassenheim. Op de hoek van de Kerklaan en de Hoofdstraat, het gezellige winkelhart van het dorp, worden 24 appartementen gerealiseerd. Met tal van voorzieningen op steenworp afstand een unieke locatie te noemen.

Modelappartement klaar om te bekijken

Hagelnieuw, net opgeleverd  en klaar om bewoond te worden.

Lees meer >>
Waarom nieuwbouw? Tip 5!

Of u nu twijfelt tussen bestaande bouw en nieuwbouw óf dat u zoekt naar argumenten om uw keuze voor nieuwbouw kracht bij te zetten: Met de tips die wij u geven kunt u goed onderbouwd kiezen voor wel heel aangenaam wonen in het Hart van Sassenheim.

Lees meer >>
ZOMERKORTING!!!

Het is zomer dus tijd voor actie!

Lees meer >>