Hart van Sassenheim - Teylingen

Hart van Sassenheim

Midden in het centrum van Sassenheim, op de hoek van de Hoofdstraat en de Kerklaan en aan het Boschplein, worden 24 appartementen gerealiseerd, verdeeld over 3 woonlagen. Wanneer u de centrale voordeur uitloopt staat u letterlijk in het Hart van Sassenheim. U vindt hier een gevarieerd winkelaanbod met bakkers, slagers, supermarkten, maar ook kledingboetieks en woonwinkels. En bent u klaar met winkelen? Dan biedt Sassenheim tal van cafés en restaurantjes om even bij te komen.

U heeft de keuze uit drie- en vierkamerappartementen, variërend in woonoppervlakte van ca. 67 m² tot ca. 106 m². Uw uitzicht bepaald u zelf. Door de ligging van de appartementen in het gebouw kijkt u namelijk uit over de Hoofdstraat, de Kerkstraat of het Boschplein.

Op de begane grond bevindt zich een commerciële plint en is er naast de hoofdentree voor de appartementen een gezamenlijke, afgesloten fietsenberging met plek voor 48 fietsen. Vanuit de centrale hal zijn de bovengelegen woonlagen per lift of trap bereikbaar.

Op de eerste woonlaag bevinden zich 11 appartementen. Deze appartementen hebben naast een balkon aan de straatzijde tevens een privé terras welke grenst aan het gezamenlijke binnengebied. Op de tweede woonlaag bevinden zich nog eens 11 appartementen, allen met een heerlijk, veelal zonnig balkon kijkend op de Kerklaan of het Boschplein. De derde woonlaag herbergt 2 appartementen met een ruim, karakteristiek balkon aan de Hoofdstraat. Daarnaast is er op deze woonlaag voor elke bewoner een afzonderlijke berging gereserveerd.Op de eerste woonlaag bevinden zich 11 appartementen. Deze appartementen hebben naast een balkon aan de straatzijde tevens een privé terras welke grenst aan het gezamenlijke binnengebied. Op de tweede woonlaag bevinden zich nog eens 11 appartementen, allen met een heerlijk, veelal zonnig balkon kijkend op de Kerklaan of het Boschplein. De derde woonlaag herbergt 2 appartementen met een ruim, karakteristiek balkon aan de Hoofdstraat. Daarnaast is er op deze woonlaag voor elke bewoner een afzonderlijke berging gereserveerd.

Uiteraard is ook aan het parkeren van uw auto gedacht. In de parkeergarage onder het Voorhavenkwartier is voor u één privé parkeerplaats gereserveerd. Uw bezoek parkeert op het Boschplein of aan de overzijde van de straat op het Voorhavenkwartier.

Hart van Sassenheim

Zoekt u een drie- of vierkamerappartement met een woonoppervlakte van 67 m²
tot 106 m², midden in het centrum van Sassenheim? Dan is Hart van Sassenheim precies wat u zoekt!

Modelappartement klaar om te bekijken

Hagelnieuw, net opgeleverd  en klaar om bewoond te worden.

Lees meer >>
Waarom nieuwbouw? Tip 5!

Of u nu twijfelt tussen bestaande bouw en nieuwbouw óf dat u zoekt naar argumenten om uw keuze voor nieuwbouw kracht bij te zetten: Met de tips die wij u geven kunt u goed onderbouwd kiezen voor wel heel aangenaam wonen in het Hart van Sassenheim.

Lees meer >>
ZOMERKORTING!!!

Het is zomer dus tijd voor actie!

Lees meer >>