Hart van Sassenheim - Teylingen

Sassenheim en omgeving

Sassenheim is een gezellig dorp met circa 15.000 inwoners, gelegen in de Duin- en Bollenstreek, grenzend aan onder andere het plassengebied De Kaag. Watersport en natuurliefhebbers zitten hier op de juiste plek. De kleinschalige en dorpse sfeer brengt de rust met zich mee die zo mooi past bij de Bollenstreek.

Sassenheim is niet alleen een ideale locatie om te wonen vanwege de mooie en rustige ligging, ook qua faciliteiten heeft Sassenheim veel te bieden. In de dorpskern vindt u tal van winkels en horecagelegenheden. Door de gunstige ligging ten opzichte van de A44 en met de komst van het NS station liggen steden als Amsterdam, Den Haag, Leiden en Utrecht allen binnen handbereik.

Centraal in het dorp ligt het prachtige park Rusthoff. Het park wordt gezien als 'het groene hart' van Sassenheim. Met bos, duinen, zee en strand in de directe omgeving is Sassenheim de ideale plek om erop uit te gaan. In goed 30 minuten fietst u naar het strand. De vele fiets- en wandeltochten die in de omgeving zijn uitgezet, voeren u door bloeiende krokusvelden, een prachtige duinomgeving en langs knusse dorpjes.

Kortom, wie kiest voor Sassenheim, kiest voor ontspannen wonen.

Sassenheim en omgeving

Met bos, duinen, zee, strand en bloeiende bloemenvelden in de directe omgeving is Sassenheim de ideale plek om erop uit te gaan.

Modelappartement klaar om te bekijken

Hagelnieuw, net opgeleverd  en klaar om bewoond te worden.

Lees meer >>
Waarom nieuwbouw? Tip 5!

Of u nu twijfelt tussen bestaande bouw en nieuwbouw óf dat u zoekt naar argumenten om uw keuze voor nieuwbouw kracht bij te zetten: Met de tips die wij u geven kunt u goed onderbouwd kiezen voor wel heel aangenaam wonen in het Hart van Sassenheim.

Lees meer >>
ZOMERKORTING!!!

Het is zomer dus tijd voor actie!

Lees meer >>